Audi Nines 2021 в няколко видеоклипа

Последната седмица на август бе доста натоварена с мероприятия от най-висок клас – наред със Световното първенство във Вал ди Соле, в Германия се проведе и фрийрайд събитието Audi Nines по трасе (или по-скоро трасета), построено под ръководството на Сам Рейнолдс за няколко седмици с участието на тежка механизация, но управлява фино и прецизно… Аз лично бях доста впечатлен от целия този процес, затова го отразих с линкове в панела „Информационен поток“.

Сега обаче е време да се впечатляваме от карането по това трасе. Както обикновено, в Audi Nines се включиха някои от най-добрите фрийрайдъри в света, като този път имаше и жени, които също вдигнаха високо летвата. Видяхме какви ли не трикове и комбинации от тях по няколкото линии/трасета, оформени в кариерата край Биркенфелд. Някои от триковете бяха направени за първи път. Макар че не е състезание, в Audi Nines също има награди, така че имаше и отличени участници.

За всичко това може да добиете представа от няколкото видеоклипа, публикувани в официалния канал на събитието.

Започвам с обобщаващото видео, което се казва ROWDY NINES:

Ако не ви е достатъчно, гледайте и тези:

The Raw Rundown – BEST TRICKS OF Audi Nines MTB’21

BEST LINES SLOPESTYLE

BEST LINES FREERIDE

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>