МСМ Спорт те очаква с нова визия, брандове и интересни предложения

Ние от „MСМ спорт“ сме част от българското колоездене повече от 21 години. Като през това време сме участвали активно в развитието на колоезденето – не само, защото това е нашата професия, но също така, защото това е нашата страст. Страст, която с годините не стихва, а напротив, ние все още се вълнуваме за всяко каране в планината – така, както и преди 21 г.

Именно водени от нашата любов към колоезденето, ние решихме, че е време за промяна. Промяна, която да вдъхновява всички ни. Време е МСМ спорт да бъде по-близо до планината, по-близо до теб. Това, което главно ни мотивира, е да подпомагаме планинското колоездене като спорт, както и да имаме възможността да предложим планински велосипед за всеки спрямо интересите и възможностите му. По този начин по пътя нагоре ще вървим както ние, така и ти.

Оттук нататък в МСМ спорт ще намираш както добре познатата марка Scott, така и други световни производители, които не само ще отговарят на твоите предпочитания, но и на твоя бюджет. Ще ти предоставим възможността да избираш между четири марки, специализирани в планинските велосипеди, всяка от които с различни характеристики и предимства.

Много ни се иска да ти разкажем повече, но засега просто ще те посъветваме да ни следиш, за да не изпуснеш какво сме ти подготвили.

Можеш да го направиш на нашия уебсайт https://msmsport.bg/bg/ , както и в двата ни социални канала:
https://www.facebook.com/msmsportbg
https://www.instagram.com/msm.sport.ltd/

Ела с нас, заедно ще открием нови пътеки и добре познатата ни любов към колоезденето!

 И не забравяй : Get there!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>