Витоша 100 – видеорепортаж от Борис Първанов

Тази година Обиколката на Витоша (известна и като Витоша 100) бе по-предизвикателна от всякога – дъжд, кал, локви наподобяващи блата бяха само част от трудностите, с които трябваше да се справят участниците. Добавете в този микс и технически проблеми (което е нормално при 100 км каране в такива условия, а за Борис Първанов си е направо традиционно!) и ще добиете бегла представа какво включва този видеорепортаж от мястото на събитието.

Драмата на главния герой (и любим хроникьор на ХС състезателите в България) също е по-голяма от всякога, защото към средата на маршрута Боби се движи около 14-15 позиция, но след това проблем със задната гума за пореден път го принуждава да заляга над байка и да се бори с инструменти и кални чарколяци, изоставайки чак до 50 място. Колко успява да навакса след тези несполуки? Гледайте и ще видите!

Ако сте фенове на творчеството на Боби, можете да го почерпите бира или кафе чрез някой от тези два линка:
https://www.patreon.com/BorisParvanov
https://www.buymeacoffee.com/BorisParvanov

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>