Крив календар за 2021 г.

2020 година беше необичайна, за много хора излезе крива, но съм сигурен, че велоклуб „Крива спица“ няма нищо общо с това. Поне за мен, част от хубавите моменти в нея със сигурност бяха свързани с техните събития, затова нямах търпение да видя какво са ни подготвили за 2021 г. А менюто е разнообразно и вкусно както винаги!

Предястието ще бъде сервирано на 12-13 юни – ролца „101 Sерпентини“. Следват цели две основни ястия – тежки, но и много вкусни. Първият специалитет ще бъде представен от 17 до 21 юли и се казва „Перпендикулярна вселена“ – сложно и многопластово блюдо в духа на най-добрите родопски традиции. След него, на 11-12 септември, ще се проведе и „24-часовият маратон“ – за някои по преяждане, за други по планинско колоездене. Десертът ще е изцяло нов и ще се казва „Ендуро Пловдив“, защото след толкова ядене наистина ще е нужна издръжливост, за да се справите и с него. Той ще бъде сготвен на 16-17 октомври съвместно с Concept Creative и включен в готварската книга „Български ендуро серии“.

Реклама

Освен всичко това, кухнята на „Крива спица“ ще предлага от време на време и бързи хапки планинско колоедене (грешката е вярна!) за начинаещи под името „Крива кани“, следобедни закуски за разпускане след работа и съвместно готвене във „Велопарк Пловдив“.

Възможно е неизчерпаемите идеи на готварския екип да доведат до забъркването на още някой аламинут, но засега толкова.

Ако сте огладнели за МТБ деликатеси, следете Facebook страницата и уебсайта на „Крива спица“, където ще има допълнителна информация.

А ако не сте разбрали нищичко от горните кулинарни редове, може да пробвате да пиете директно от извора: https://kriva.org/крив-календар-за-2021-г/.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>