Атлетите на SHIMANO се изправят пред камерите във FACEBOOK LIVE!

Световноизвестни MTB и BMX колоездачи ще се включат в инициативата на Shimano със сесии на живо във Facebook Live и Instagram.

Във времена, в които националните и международните събития са отложени или отменени, а атлетите са принудени да си стоят вкъщи, Shimano ще „доведе“ някои от най-известните имена в спорта в домовете на феновете чрез серия от интервюта на живо.

Няколко такива вече бяха реализирани, включително италианския крос-кънтри медалист от Олимпийските игри Marco Aurelio Fontana, нидерландските BMX олимпийци Laura и Merel Smulders и двукратния френски ХС шампион Maxime Marotte, а списъкът с МТБ „звезди“, които ще изгреят на екраните през социалните мрежи се увеличава.

Следващият гост във Facebook страницата на Shimano MTB ще бъде новозеландският състезател по спускане и ендуро Уин Мастърс, чието интерактивно интервю ще започне на 15 април от 21 часа българско време (20:00 CEST). Той, както и следващите участници в тази поредица, ще разкажат как се справят в извънредната ситуация.

Графикът за интервютата изглежда така:

15 април 2020 – FB Live Wyn Masters

22 април 2020 – FB Live Brook Macdonald

29 април 2020 – FB Live Mathias Flückiger

6 май 2020 – FB Live Tahnée Seagrave

Реклама

Сесиите на живо във Facebook ще дадат възможност на феновете да участват активно в разговора, задавайки въпроси към професионалните спортисти на Shimano.

Ако не успеете да ги гледате на живо, можете да намерите записи в Shimano MTB Facebook page. Поглеждайте социалните канали на Shimano MTB за още интересно съдържание в следващите седмици.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>