The Hidden Path, еп.1 – Затишие пред буря

В годината, която трябваше да е ключова за много атлети по света, заради Олимпийските игри в Токио, включително и за крос-кънтри състезателите, френският производител на очила Julbo започва нова видеопоредица с Максим Марот, който на предишната Олимпиада завърши на 4 място и със сигурност очакванията бяха да се представи добре и на тазгодишната.

Както е известно, този най-голям спортен форум бе отложен за 2021 г., но първият епизод на „The Hidden Path“ е заснет още в края на 2019 г. и началото на 2020 г., далеч преди да се разрази пандемията с коронавируса. С или без Олимпиада, тези видеоклипове ще ви запознаят с живота на един от топ състезателите на Франция в дисциплината ХСО, с подготовката му и… все още не знам в каква посока ще се развие поредицата, защото сезонът със сигурност не е от „нормалните“.

В допълнение към видеото можете да прочетете и интервю с Максим Марот тук: https://www.julbo.com/en_gb/news/the-hidden-path-ep1.

Реклама

Оставете отговор

XHTML: Можете да използвате следните маркери: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>