TF2 – висококачествени смазки/лубриканти от Weldtite

Weldtite произвежда широка гама от специализирани смазки за велосипеди, всяка от които специално създадена, за да гарантира възможно най-добрата защита и производителност. Но коя смазка е добре да използваш и в какви условия?

Погрижи се да бъдеш в топ техническо състояние!

С опаковката от 4 смазки за верига, може винаги да поддържаш веригата си в отлично състояние през цялата година, без значение на какви условия ще те подложи времето.

TF2 DRY LUBE

Подсилен с Teflon™ повърхностен протектор, TF2 DRY LUBE е перфектната смазка за дълготрайна употреба в сухи условия. Уникалната формула за „повишаване на ефективността“ намалява триенето и износването, позволявайки на веригата да работи оптимално добре за по-дълго време! Подходяща за шосе, пътеки и MTB.

TF2 WET LUBE

TF2 WET LUBE осигурява надеждна работа дори и в най-лошото време. Тази ултра-издръжлива смазка покрива веригата, предпазвайки я от кал и замърсяване, и дава възможност за копринено плавни смени на предавките. Благодарение на консистенцията си, смазката за мокро време се препоръчва за каране по пътеки и чакълени пътища.

TF2 ALL-WEATHER LUBE

Подсилена с Teflon™ повърхностен протектор, TF2 ALL-WEATHER LUBE е перфектна за дълготрайно използване при всякакви условия, дори когато земята е влажна или вали дъжд. Уникалната формула за „повишаване на ефективността“ намалява триенето и износването, позволявайки на веригата да работи оптимално добре за по-дълго време! Подходяща за шосейно и планинско колоездене.

TF2 DRY WAX

Смазките на восъчна основа са станали все по-популярни във всички нива на този спорт. TF2 DRY WAX е предназначена за смазване на верижните звена,  като оставя бяло восъчно покритие върху външните повърхности на веригата, предпазвайки я от мръсотия и прах. Сухата смазка е най-подходяща за употреба в сухи и прашни условия на пътя и извън него.

Пакетът с 4 смазки за всеки сезон и всякакви условия можете да разгледате и купите тук: http://bit.ly/Weldtite_4Pack

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>