Schwalbe Magic Mary – любимата гума на спускачите и eндуро експертите

Magic Mary една от най-универсалните и предпочитани гуми в каталога на Schwalbe, особено сред любителите на спускането и ендуро/байкпарк карането. Тя е перфектният избор за почти всеки терен и ситуация, с агресивна шарка, наподобяваща тези при мотокрос гумите, средна (някои биха казали даже голяма) дълбочина на грайфера и максимално сцепление при спиране и завиване, дори по изключително кални пътеки.

Последното не е учудващо, като се има предвид, че моделът е наследник на друга гума на германския производител, която се казваше Muddy Mary. Schwalbe и клиентите им бяха толкова доволни от нейните универсални качества, така че компанията доусъвършенства шарката ѝ, ребрандира я и така се появи актуалният от няколко години модел Magic Mary.

В наши дни гумата се предлага в няколко размера (включително и 26 цола, който на българския пазар все още е доста търсен!) и с различни каучукови смески от групата ADDIX.

  • ADDIX Ultra Soft (лилав) – версията за спускане (Downhill) е с повишена здравина, двойна дебелина на каркаса, притежава добра защита от спукване и завидна странична устойчивост.
  • ADDIX Soft (оранжев) – версията SuperGravity от мек каучук Addix Soft също е с удебелен каркас, но за нуждите на АМ/ендуро колоездачите, има добра защита от спукване/пробиване и изключителна странична устойчивост за бързо каране.
  • Версията Bikepark предлага невероятна издръжливост и дълготрайност на достъпна цена.

Всички налични към момента варианти на Magic Mary можете да намерите в DragZone: http://bit.ly/SchwalbeMagicMary

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>