Нов велоклуб от Севлиево си търси лого!

Наскоро бе създаден нов колоездачен клуб. Това е сдружение в обществена полза и името му е „Колоездачен клуб Хоталич-Севлиево“.

Целта на клуба е да подкрепи всички фенове на колоезденето и да създаде материално-техническа база, която да бъде предпоставка за изграждането на едни от най-добрите атлети в страната.

Други цели на клуба са подпомагане на общината за създаване на условия за изграждане на трасета, където младите ентусиасти да практикуват любимия си спорт. Идеята на клуба е да не се ограничаваме в определени насоки, а да дадем тласък с развитието на всички дисциплини в този спорт – шосейно колоездене, планинско колоездене с неговите подразделения (олимпийско крос-кънтри, спускане, ендуро), пъмптак, БМХ и траял.

За изграждането на имидж на клуба е необходимо стилно ЛОГО, каквото ние нямаме. По тази причина обявяваме КОНКУРС за изработка на графично лого на клуба. Логото трябва да има всеобхватен характер, да има стилизиран вид, да изразява идеята на името и да отговаря на съвременните тенденции в дизайна. Желателно, но не задължително, е да бъде във векторен вариант в EPS формат, но не е проблем и в графичен.

За съжаление нямаме необходимия ресурс, за да ви се отблагодарим финансово, но името на автора ще бъде обявено в медиите и ще бъде записано в долният ъгъл в страницата във Facebook.

Вашите предложения за лого можете да изпращате в страницата във Facebook или на e-mail: [email protected].

От своя страна, ние гарантираме, че всички предложения ще бъдат разгледани и обсъдени и ще бъдат представени във Facebook страницата заедно с информация за своите автори!

Краен срок: 31.03.2020 г.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>