Baze и Pave станаха първите Shimano Service Centers в България

През последните месеци се случи нещо, което е крачка напред в развитието на българския пазар, и по-специално в присъствието на него на една от най-големите и известни компании за колоездачни продукти – японския гигант Shimano. Два български магазина и сервиза, BAZE и PAVE, бяха избрани за Shimano Service Centers (SSC) в България. Тези търговски обекти вече са подобаващо брандирани, механиците в тях (добре познатите на мнозина Бойко Танчев и Боби Радев) преминаха допълнителни обучения и са надлежно сертифицирани за 2020 г.

Ако се чудите това пък защо е важно за потребителите, мога да ви дам както по-общ и „философски“ отговор, така и доста по-конкретен и практически.

По общият звучи така: тази важна стъпка поставя България на глобалната Shimano карта като място, където клиентите могат да получат адекватно и проверено обслужване. Идеята е тези търговци и сервизи, които се ползват със специален статут на Shimano Service Center (SSC), да играят ролята на посланик и проводник на всички ценности, които Shimano и техните дистрибутори изповядват и се целят да развиват устойчиво и занапред. С което пък отиваме към практическия отговор, защото споменатите ценности не са нещо отвлечено и абстрактно, записано някъде като лозунг, а имат съвсем практически измерения. Ето малка част от тях:

  • Изключително  високо ниво на теоретична и практическа подготовка – техническа и търговска;
  • Отлично обслужване на клиента и фокус към всеки детайл;
  • Фокус върху развитието на марката, наличност и разнообразие на оригинални части Shimano;
  • Разумно кратък период за сервизиране;
  • Откриваемост и достъп за клиентите – онлайн и офлайн, с надежден диапазон на работното време;
  • Подреденост, чистота и качествена презентация на продуктите.

Вярвам, че сега картинката става доста по-ясна. Казано най-просто, Shimano са се уверили, че описаните горе неща са налице и че могат да гласуват на тези два търговски обекта доверие и да насочат клиентите си към тях в качеството им на Shimano Service Centers. Което за Бойко и Боби е както признание, така и отговорност, а за клиентите на Shimano означава най-вече надеждност. От известно време двата обекта са обозначени и в страницата на SSC: https://www.shimanoservicecenter.com/europe/en/dealer-locator.

При такава новина мога да пожелая на BAZE и PAVE още много доволни клиенти и още повече майсторлък!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>