С колело и ски до Черни връх и обратно

Отдавна не бяхме виждали видеопродукция от Атанас Дойчев, но читателите, които имат по-дълъг стаж в МТБ-то, лесно ще си спомнят, че Насо бе един от първите, които започнаха да правят български МТБ филми и клипове на добро ниво. Публиката на представения съвсем наскоро филм „Изгубената Витоша“ даже имаше удоволствието да гледа и филма „Шишарки“ – един от проектите на Насо от онова време.

Е, няма да ви разказвам надълго и нашироко какво и що е било оттогава досега – важното е, че Насо отново е на линия с идеи и с желание да снима интересни неща, хора и истории. И ето ви едно такова видео. То разказва за „безумната“ идея на Ивайло Попов (Рекса) и Боби Радев (Man6) да се качат от София до Черни връх и да се спуснат обратно, използвайки „комбиниран транспорт“ – велосипеди и ски. Наречете го смело хрумване, щуротия, мазохизъм, лудост, каквото искате, но със сигурност е нещо, което не се вижда всеки ден и това е разказът на Боби Радев за епичното приключение:

Ако ви е интересно откъде точно са минали, ето линк към записа в Strava: https://www.strava.com/activities/2201910666.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>