Няколко предстоящи събития от Bike Ventures: Благо, Враца и Сливен

Зима ли е, не е ли, но засега на много места условията за каране са добри и Bike Ventures гледат да уплътняват уикендите с готини карания. Ето кратка информация за три такива, които предстоят до края на януари и началото на февруари:

Благо Ендуро с Кауза – 18 януари 2020

Пътеките над Благоевград тази зима са по-добри от всякога! Тонове сцепление, осигурено от падането на температурите през нощта, и приятни дневни температури, които създават усещане по-скоро за пролет, отколкото за зима. Както и предишните издания, карането ще включва транспорт от София и 6-7 извозвания до началото на пътеките.

Както вече е традиция, мероприятието има и добра кауза – част от таксата за участие ще бъде дарена на местното ‘trail crew’ от клуб LFF, за да подпомогне поддръжката на пътеките!

Подробностите са тук: https://www.facebook.com/events/651165895695104/

Реклама

Враца Б04 Ендуро с Кауза – 19 януари 2020

Скалисти, стръмни и технични пътеки, предизвикателни линии и спиращи дъха панорами в екстравагантната компания на момчетата от Omsight. Ще прекараме деня карайки, тествайки и подобрявайки уменията си по 5-6 от пътеките над с. Згориград, включително и няколко съвсем нови и забавни линии. За достигане началото на пътеките ще ползваме бус с ремарке за велосипедите.

Повечето пътеки са с висока степен на трудност, подходящи предимно за байкъри с ниво НАПРЕДНАЛИ.

Събитието има благородна кауза – част от таксата ще бъде дарена на местното trail crew за подпомагане поддръжката и облагородяване на трасетата.

Bike Ventures бяха във Враца съвсем наскоро и можете да разгледате малко снимки и кратко видео от това каране:
https://www.facebook.com/BikeVentures/posts/2248234075276856
https://web.facebook.com/BikeVentures/videos/1804582579677267/

Подробностите са тук: https://www.facebook.com/events/2616970141723558/

И както казват местните „И нека бъде БО4!“

Blue Rock Enduro Weekend Sliven | 1-2 февруари 2020

А за началото на февруари Bike Ventures са планирали една от любимите на все повече хора дестинации – Сливенския Балкан. Разбира се, провеждането на събитието зависи от това как ще се развие метеорологичната обстановка, но засега условията там са перфектни.

Ще бъдем в компанията на момчетата от местния BLUE Rock – Mountain Bike Club Sliven , които от известно време полагат усилия за развиването на мрежа от пътеки в района. Планът е да караме по общо 7 пътеки с дължина от 3 до 7 км. Пътеките са със средно до високо ниво на техничност с добра доза скални участъци. Карането включва транспорт от София и извозвания до началото на пътеките. Мероприятието има и добра кауза – част от таксата за участие ще бъде дарена на местното ‘trail crew’ от клуб Blue Rock, за да подпомогне развитието и поддръжката на пътеките!

Подробностите са тук: https://www.facebook.com/events/1078033249215839/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>