Крив календар за 2О2О г.

Новата година дойде и Велоклуб “Крива спица” е готов с плановете си да разкриви гладкия ход на дните ѝ. 2О2О е високосна и, без съмнение, белязана от две колела.

Дните ѝ са повече от обикновено и дано ви остане време да вместите кривите събития, защото и те са повече този път:

Стартът на сезона с впитите клинчета, шарените блузки и обилната пот ще бъде даден с пилотна изява на клуба в състезателните формати. На 7 юни „Марковските Кривини“ ще дадат своя принос към все по-натоварения вело-състезателен календар в околностите на Марково, Пловдив. Правилата ще са класически крос-кънтри с щипка от криви подправки.

Без паника! Перпендикулярната също ще е тук, отново по-рано и отново по горещите хълмове на Източните Родопи. В периода от 27 юни до 01 юли (не)организарана маса от велобудали ще има възможност да странства на изток от Кърджали – Студен кладенец, после на юг и обратно северозапад, за да се възроди велосипедно през Утробата.

Реклама

24 часовият маратон по планинско колоездене е планиран за 12-13 септември 2020 г. Моля, никой да не ангажира тези дати с друго!  Иначе ще бъде обречен на вечна сладоледена суша. Локацията може да е същата, но може и да не е.

За есенен десерт е оставено блюдото за истинските ценители – 101 серпентини ще е на 3-4 октомври пак над Лъки. Ако не сте били там първия път, но пък обичате технични пътеки с много и много остри завои, можете да ги карате без да пускате крак, това е вашето място! Карачът/ката с най-малко докосвания на майката земя пИчели…

Карайте направо, накриво, навсякъде и бъдете щастливи през новата 2О2О!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>