Работилница „Времето ми пречи“ на 18 януари в Pave

С напредване на зимата темата за облеклото е все по-актуална. Затова велоклуб „Мамут“ организира в Pavé bike shop & repair кръжок/работилница, в която ще споделят опит и съвети за обличане през по-трудните за каране сезони.

Несъмнено карането навън е по-добрият избор от велотренажора, какъвто и да е той, да не говорим пък да пропуснеш тренировка, защото е студено, мокро, мъгливо… В работилницата ще се опитаме да споделим съветите и опита ни за това какво трябва и как трябва да го правим, за да се чувстваме добре и приятно навън.

Темите, които ще обхванем са:
• Какво трябва да знаем за дрехите през зимата/пролетта?
• С какво да се обличаме при различните температури?
• Как да изберем да се облечем преди да излезем?
• Какво да избера за планинско и за шосейно колоездене?
Ще засегнем и въпроса за храненето по време на каране навън.

Реклама

Събитието е част от идеята ни да запознаем повече хора с колоезденето като спорт, който може да се практикува целогодишно!
Фокусът ще е насочен към начинаещите и средно-напредналите. Разбира се, ще се радваме да видим и някоя „машина“, която да сподели своите тайни за зимното колоездене.

След края на събитието ще оставим време, за да си поговорим за интересни за вас теми и да споделите вашия опит!

Място: Pavé bike shop & repair
Начало: 16:00 ч
Продължителност: ~ 2 часа

https://www.facebook.com/events/768186513682954/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>