Blue Rock ендуро уикенд в Сливен преди Нова година

Зимата е тук, но пътеките над Сливен са в перфектно състояние и ни зоват отново! Ще бъдем отново в компанията на момчетата от местния BLUE Rock – Mountain Bike Club Sliven , които от известно време полагат усилия за развиването на мрежа от пътеки в района.

Планът е да караме по общо 7 пътеки с дължина от 3 до 7 км. Пътеките са със средно до високо ниво на техничност, с добра доза скални участъци. Карането включва транспорт от София и извозвания до началото на пътеките. Ще нощуваме в града или хижа „Карандила“, а вечерта ще посетим бар Н’дей Бара Тангра където ще се насладим на местната крафт бира на Сливенската занаятчийска Пивоварна „Трима и Двама“ :). Мероприятието има и добра кауза – част от таксата за участие ще бъде дарена на местното ‘trail crew’ от клуб Blue Rock, за да подпомогне развитието и поддръжката на пътеките!

Програма

28 декември
7:00 – Отпътуване от ст. „Васил Левски“.
10:30 – 17:00 Каране по 3-4 от пътеките над града.

29 декември
10:00 – 17:00 Ще повторим няколко от пътеките от предния ден и ще караме по още 2-3 нови.
20:00 – 21:00 Пристигане в София

Такса за участие: 170 лв.

Включва: нощувка в хотел или къща за гости в двойна или тройна стая, транспорт София-Сливен-София, ползване на специализирано ремарке за велосипедите, извозване до началото на пътеките, шофьор, водач.
Не включва: храна, напитки, застраховка.

Минимален брой участници: 6 души

Реклама

!ВАЖНО!
Организаторите запазват правото си да отменят или променят датите на събитието в случай на неблагоприятна метеорологична обстановка

За записване – https://forms.gle/tXrAQ777EPRcu6Ay8
– За да се насладите на пътеките, е нужно да имате опит в спускане по трасета, включващи технични, скалисти и стръмни участъци.
– Задължителна екипировка: изправен велосипед, каска, наколенки.
– Препоръчително е да разполагате с планинска застраховка. При желание може да си направите чрез нас срещу допълнително заплащане.
– За повече подробности: [email protected] или 0898419414

https://web.facebook.com/events/1250828878437336/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>