Biking Tours | Пътеките на Източни Родопи

Приятели и почитатели на планинското колоездене, в края на октомври, ще направим щуро каране по едни най-добрите пътеки в Източни Родопи!

ПРОГРАМА

В рамките на 3 дни ще се насладим на най-добрите и разнообразни пътеки в Източните Родопи. Групата ще бъде с ограничен брой участници, за да изпитаме максимално удоволствие от карането и емоцията, която създаваме. 🙂
Програмата ще бъде нестандартна и няма да бъде точно описана. Едно е сигурно – ще се постараем да караме по всички пътеки в района около яз. Кърджали, пещера Утробата, вр. Бездивен, и други подобни щуротии и фрирайд изпълнения, и те са много и са хубави! 🙂
Ще спим на различни места! Ще стартираме всяка сутрин до изходна точка на брутална пътека. Ще се вихрим по Родопските била, въртейки по-малко и спускайки повече разнообразни, рошави и шантави пътеки. През цялото време ще може да разчитаме на съпътстващ транспорт за нас и „дараците“. Ще се храним с чиста, висококачествена храна и ще се „пръснем“ от каране.
––––––––––––––––––––––––––––––-
Нощувка:
Едната от нощувките се пада на брега на яз. Кърджали, близо до с. Китница, при Митака!
Втората ще бъде в хотел „Боровица“, където ще достигнем с лодки на живо. 🙂
––––––––––––––––––––––––––––––-
Храна:
Както добре знаете, с храната нямаме никакви проблеми.
Вечерите ще бъдат феноменални с домашно приготвена храна.
За дневните карания, ще се храним с пътеки 😉 или ще си приготвяме сандвичи.
––––––––––––––––––––––––––––––-
Транспорт:
Може да предложим ограничен брой места за участници с велосипеди, от София до изходна точка на маршрута и обратно, който се заплаща допълнително 40 лв. (човек + велосипед). Същият ще тръгне на 25.10.19 г. в 18:00 ч. от паркинга пред Национален стадион „В. Левски“ в София.
Вариантът за пристигане със собствен транспорт не е най-удобният, тъй като ще посетим много разнообразни и отдалечени места.

Реклама

Внимание!
Този тур е подходящ само за хора над средно ниво физическа и техническа подготовка. Пътеките са стръмни и много технични в отделни сегменти.
Може да определите нивото си тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/special/tips/4294-tips-2016-mtb-bg-bikeschool-level-test
––––––––––––––––––––––––––––––-
Организационна такса за събитието е: 130 лв.

Тя включва: застраховка “Злополука“, трансфери до изходна точка на пътеките, както и поддържащ транспорт по време на карането.
Таксата не включва: нощувки, храна, транспорт до изходна точка на маршрута.
––––––––––––––––––––––––––––––-
Записването става на e-mail:
[email protected] или на тел. 0888881245 – Нено Делирадев.
Краен срок за записване: до запълване на групата.
Таксата важи за членове на Сдружение Байкинг Турс
Групата е силно ограничена!!!

https://www.facebook.com/events/2611532815733321/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>