Томбола за операция на Вовата по време на Home Mountain Bike Cup

Важно! С радост мога да съобщя, че парите за имплантите на Вовата са събрани успешно. Организаторите на акцията скоро ще предоставят и пълен отчет за събраните средства. Здравейте карачи, фенове и приятели на планинското колоездене! Пишем този пост с молба за помощ за един от най-отдадените и сърцати спускачи в България –  Владимир Чакърски (Вовата).

В събота, 5.10.2019 г. по време на спускане на Витоша, Вовата падна и счупи лошо десния си крак. Оттогава е в Пирогов и предстои да му бъде направена операция с поставянето на импланти, които ще помогнат за възстановяване на счупването. Вовата е здравно осигурен, като разходите по операцията ще бъдат покрити от здравната каса, но имплантите, които ще са необходими, ще трябва да се платят отделно. По първоначална информация нужната сума ще е около 3500-4000 лв. Вероятно операцията ще се проведе в понеделник 14.10.2019 г.

Всеки, който иска да помогне, може да го направи по следните начини:

1. Дарение по банкова сметка
Данни:
IBAN: BG29UNCR70001522879760
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Кънчо Красимиров Дамянов
Банка: УниКредит Булбанк
Основание за плащане: дарение за Вовата;

2. Томбола с награда по време на предстоящото състезание Home Mountain Bike Cup – финалeн, 6 кръг от Vivacom Downhill Series 2019, което ще се проведе във Витоша, над кв. Драгалевци, на 12-13 октомври 2019 г.
Какво представлява томболата? Организирали сме томбола с награда. Наградата е любезно осигурена от нашият приятел Родни Грозданов, който ръчно изработи уникален нож Sinister Knifeworks с червен карбон. За тази цел ще поставим две кутии във финалната зона на състезанието. Едната ще е прозрачна пластмасова, в която ще оставяме пари, а в другата листче с имена и телефонен номер. При награждаването на победителите в състезанието ще изтеглим печеливш и ще съобщим каква е събраната сума.

Всеки, който дари пари за Вовата, без значение дали по банков път или в брой, ще участва в томболата. В случай, че съберем повече средства от необходимите, същите ще бъдат дарени за създаване на ново трасе за спускане на Витоша.

Благодарим на всички отзовали се!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>