Elevation 999 2019 | 5-8 септември 2019 г.

Elevation999, доказано едно от най-интересните и трудни ендуро състезания не само в България, но и в региона, се завръща за шеста поредна година!

Форматът отново ще е двудневен (единственият такъв засега в българския календар), но за тези, на които два дни състезателно каране им идват в повече, е предвидена и еднодневна категория (тя обаче не участва в класирането за Българските ендуро серии).

Регистацията за участие вече е активна и всеки, който иска, да се включи може да се запише тук – http://conceptcreative.org/bg/e999

Наредбата за състезанието, в която са всички подробности, можете да прочетете тук: https://docs.google.com/document/d/1_bJS629eucXhm2LNV34FOawaRLXqm5JZM2zUHahTouQ/edit?usp=sharing

Реклама

Бъдете готови да поставите тялото и уменията си пред сериозно предизвикателство, защото в двата състезателни дни ще трябва да се справите с близо 40 км интензивно и много разнообразно каране по пътеките около Пампорово и Смолян.

Запазете датите още отсега и бъдете част от нещо наистина незабравимо! Събитието ще бъде 4-ти кръг от BG Enduro Series 2019!

За да не изпуснете нещо, следете и се абонирайте за събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/281760675849267/.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>