Кристиян Петров | Боянска магистрала и Боянско езеро

Витошките пътеки са толкова много, че понякога дори не си спомням по коя съм карал, и по коя все още не. Затова човек трябва редовно да ги навестява и понеже Кристиян Петров го прави, също така редовно пуска и по някой клип от една или друга пътека.

Та за тази, която е представена тук, спомените ми казват, че би трябвало да съм я карал, но видяното (до езерото) ми казва и че това каране ще да е било доста отдавна. А пътеката определено изглежда да си заслужава!

Само не знам защо Крис я е кръстил „магистрала“, като на мен всъщност ми изглежда доста технична и спъната пътека. Но нека приемем, че това е въпрос на авторска интерпретация…

А ето и цитат от Крис за това къде да търсите пътеката: „За тези, които не са я карали, а видеото им хареса, пътеката тръгва малко след хижа Камен дел, минава през Боянско езеро и излиза над черквата в квартал Бояна“.

Реклама


Ако желаете да изпратите видеоклип за тази рубрика, тук е описано къде и как можете да го направите: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/trails-video/4774-trails-video-intro.


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>