Carpathian MTB Epic 2019 – предварителна информация

Малко след като публикувах новината, че организаторите на това популярно многоетапно ХС състезание в Румъния предлагат 10% отстъпка от цената за всеки, който се запише с промоционалния код на МТБ-БГ, те се постараха да ми изпратят и превод на български на предварителната информация за събитието. Доста е впечатляващо какво старание полагат тези хора, за да популяризират събитието си, така че вижте какво очаква участниците от 1 до 4 август:

CARPATHIAN MTB EPIC 2019 –  Регистрацията е ОТВОРЕНА!

1-4 aвгуст, Cheile Grădiștei Fundata Resort, област Брашов

CARPATHIAN MTB EPIC by MPG, едно от най-впечатляващите многоетапни състезания по планинско колоездене в Европа, до замъка на Дракула, отвори записването за третото си издание, което ще бъде в началото на август 2019 г. Събитието, което постави Румъния на картата на най-важните надпревари от този тип, вече за трети път ще посрещне участници от много държави. То провокира интереса на топ-велосипедисти, както и специализирани журналисти от цял свят, които го описват като първокласно събитие, неотстъпващо на други подобни европейски състезания с дългогодишни традиции. Румъния е домакин на това спортно, културно и социално преживяване с великолепна обстановка и ол-инклузив пакет в Race-Village, които не само покриват настаняване и хранене, но също и програми за отдих и развлечения.

Изненадата на тази година са новите маршрути в прекрасните Карпати, в центъра на Румъния, само на 166 км от Букурещ. Там можете да опитате автентично MTB преживяване и това мотивира велосипедистите от цял свят, които вече са се регистрирали и чакат старта. CARPATHIAN MTB EPIC от MPG ще се проведе между 1-4 август 2019 г. в Cheile Grădiștei (Дефиле Гръдищей). Регистрацията е ОТВОРЕНА на carpathianmtb.ro/ за всички страстни колоездачи – професионални и любители.

Събитието е включено в календара на Румънската федерация по колоездене и Международния колоездачен съюз (UCI) в категория S2, което дава достъп на спортистите до 80 точки на UCI, свързани и с допустимостта на участниците в Олимпийските игри през 2020 година.

Реклама

Събитието е насочено както към професионални състезатели в световните класации, така и за аматьори в Румъния и други над 20 страни. В изданието за 2018 г. участваха румънски спортисти с шансове да участват в олимпийските игри в Токио 2020, като Лучиан Логиган, Арпад Келемен и Еде Молнар, както и велосипедисти от световна класа като швейцарката Ариане Люти, която печели пет пъти в ABSA Cape Epic, белгиецът Франс Клаес, победителят на UCI Marathon Series, естонецът Пеетер Пруус, национален шампион, и шведския олимпийски шампион Густав Ларсон.

CARPATHIAN MTB EPIC by MPG означава 4 дни чистo планинско колоездене с над 173 километра въртене на педали и 8 050 метра изкачвания в средата на последния див регион на Европа. Участието се допълва от ол инклузив пакет, който обхваща всичко – от настаняване в Race Village до комплекса на oлимпийско ниво Cheile Gradistei Fundata, различни oпции за хранене и цялостни услуги, предназначени да осигурят специално преживяване за всички участници в състезанието.

За тези любители, които все още не са готови да посрещнат 4-дневното предизвикателство, има и еднодневно състезание (1-day Challenge), насрочено на 4 август, което ще е по маршрут с дължина 43 километра и изкачване 1800 метра.

Резервирайте мястото си и се подгответе за уникално преживяване в CARPATHIAN MTB EPIC 2019 by MPG!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>