Включи се в Carpathian MTB Epic 2019 с 10% отстъпка от МТБ-БГ!

Carpathian MTB Epic e едно от по-новите, но и много бързо развиващи се събития в Румъния. С първите си две издания то се превърна от раз в едно от елитните многоетапни предизвикателсва на Балканите, отговаряйки напълно на девиза Wild.Rugged.Epic („диво, сурово, епично“). Надпреварата продължава общо четири дни, като първият етап е пролог, последван от три доста по-дълги дни по сериозни планински терени.

Датите за 2019 г. са 1-4 август, а състезанието е и клас UCI S2. Регистрацията започна отдавна в сайта на събитието https://carpathianmtb.ro/. Първите all-inclusive пакети вече са изкупени, а сега са в продажба тези от втората серия, които са с цена 699 евро. Тази такса включва абсолютно всичко необходимо за участие в надпреварата – настаняване, храна, подкрепителни (изотонични и енергийни) напитки, всичко по организацията, паркинг, медицинска и техническа помощ в определени точки от маршрутите, веломивка след всеки етап, колоездачна фланелка, безплатен достъп до професионални снимки, подаръци от спонсорите и др.

А сега можете да се регистрирате и да получите 10% отстъпка от цената на четиридневния all-inclusive пакет, като използвате промоционалния код MTBBG10. Въвежда се в процеса на регистрация.

Очаквайте в бъдеще още информация за това интересно събитие. Следете го и в интернет:

Официален уебсайтhttps://carpathianmtb.ro/

Official Best Of 2018 Moviehttps://www.youtube.com/watch?v=FP–Hb6Fuek

Official 26 min Recap Show: https://youtu.be/GzEJ24J7fsA

Facebookhttps://www.facebook.com/carpathianepic

YouTubehttps://www.youtube.com/channel/UCWOee6yoPeN8ZTRW9ZGQZow

Реклама