XCO Княжево 2019 | Класиране

Александър Алексиев от Veloraptor бе най-бърз във втория кръг от Българските ХСО серии, организиран от клуба, в който той членува. Не е учудващо, че зад него в класирането се наредиха още няколко от съотборниците му, но пък и не може да се каже, че липсваше драма – Емо Стойнев завърши втори, но скъсана верига при Алекс Иванов го запрати с едно място назад в общото класиране при мъже елит,  макар че в категорията до 18 г. той си остава най-бърз. Лъчо Ангелов пък остана четвърти, но оглавява класирането до 23 години.

При жените най-бърза бе Христина Козарева, също от Велораптор, следвана от Ася Борисова и Йоана Вълканова – тя, въпреки крехката си възраст, караше просто изумително по трасето, което караше дори и най-снажните атлети да пъхтят тежко при изкачванията и да внимават при спусканията. Това е за категорията елит, а при жени хоби участничките бяха само две и по-бърза бе Елисавета Гилина.

При момчетата до 14 г. начело застана отново представител на „домакините“ в лицето на Ростислав Костадинов, докато при най-старшите (40+) Димитър Михайлов от Янтра-Исполин наложи темпото в елитната група.

Имаше и категория Мъже хоби, по-рано сутринта, в която за първото място се пребори Ивайло Георгиев.

Пълното класиране можете да видите тук.

Реклама