Велико Търново | Пътеката на Ани

Петър Петров  представя с това видео една нова пътека в района около Велико Търново, с която тамошната колекция става още по-богата. Под клипа ще намерите повече подробности, включително и обяснение за името на пътеката. 🙂

Главния виновник за създаването на пътеката е Недко Недев от Old Mountain Epic. Той и жена му (Ани) направиха цялата пътека с малко странична помощ от нас.

Този уикенд покарахме и успях да я снимам, беше ми първо каране по нея от 5 месеца и затова се лутах малко. В момента има паднали доста листа по нея, което я прави по-трудно различима, особено на видео, но на терен си личи къде е карано и тепърва ще я разчистваме.

Иначе като цяло за пътеката моето мнение е, че е тясна, технична, има качване, спускане, камъни и обратен наклон – според мен типично ендуро трасе.

Намира се до пътеката „Родопа“, може да се тръгне от старта на „Родопа“ и да се влезе в новата (както аз направих, снимал съм само новата част); предвидили сме и друг старт, но има още работа.

Надявам се да ви хареса и, още повече, да я видим на състезанието, защото според мен може да е решаваща за класирането.

Всички пътеки вече са почистени и чакат Мартенския ендуро уикенд! 🙂

Реклама

Етикети:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>