Lezyne Torque Drive

Ако сте перфекционисти и държите да затягате всяко болтче по велосипеда си според предписаната спецификация, дори и в полеви условия, Lezyne имат един нов инструмент за вас – динамометричния ключ Torque Drive.

Първото, което прави впечатление в него, е страхотният дизайн – това е отличителна черта на продуктите Lezyne открай време, но без да е за сметка на функционалността.

В случая Torque Drive e с магнитно легло за битовете, така че да не изгубите този, с който работите в момента, някъде покрай пътеката. Инструментът е компактен дори и в работния си вид, но в разглобено състояние (дръжката се маха) заема още по-малко място и заедно с битовете се съхранява в удобна чантичка.

Благодарение на това, че основните елементи са фрезовани алуминиева сплав, теглото на Torque Drive е доста ниско – 190 грама.

Това включва и битовете (накрайниците), които са общо 11 броя – шестограни 2, 2.5, 3, 4, 5 и 6 мм; права и кръстата отвертка; Torx T10, T25 и T30. Подобен арсенал може да е полезен не само за велосипеда ви, но и като цяло в ежедневието и при пътувания. Въртящият момент, с който можете да затягате, е от 2Nm до 10Nm.

Следващото видео дава добра представа за продукта, включително и в действие: https://www.youtube.com/watch?v=wmvT5RL275k.

Цената за САЩ е $49.99.

https://www.lezyne.com/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>