DarkFEST 2019: Бруталното фрийрайд МТБ събитие в Кейптаун, Южна Африка

Dark FEST е едно от най-очакваните фрийрайд събития на годината. Уникалния формат се завръща през февруари 2019 г.

Прихващайки вниманието на МТБ любителите от цял свят, както и милиони нови фенове, Dark FEST  ще продължи да променя представите за това какво е възможно на колело. Страховито трасе, което ще изстреля най-добрите карачи в света до абсолютният им лимит.

Завръщайки се на известната локация Hellsend Dirt в Стеленбош, Южна Африка, едноседмичното събитие ще се състои от 3 до 9 февруари, като ще даде възможност на феновете да видят още повече от екшъна.

Мисията е ясна. Сам Рейнолдс и неговият легендарен екип от копачи – белгийската легенда Нико Винк и австрийската машина Клеменс Каудела. Те ще се опитат да направят още по-огромни скокове от преди (ако това изобщо е възможно!).

Съществуващите вече 30 метров скок „Звяра“, 15-метровият пайп и почти вертикалните влизания ще имат нови добавки, което ще допринесе за бруталния вид на трасето.

Сам Рейнолдс: „Винаги се стараем да направим трасето по-голямо и по-добро. Миналата година скоковете бяха огромни, така че предизвикателство ще бъде да ги направим по-големи тази година. Наели сме се със задачата и ще се справим.“

Реклама

Целият списък с участници ще бъде обявен скоро. Това са карачите, които вече  са потвърдили участие:
Сам Рейнолдс (Великобритания)
Адолф Силва (Испания)
Итън Нел (Сащ)
Том Ван Щеенберген (Канада)
Греъм Агасис (Канада)
Брендан Феърклоф (Великобритания)
Тео Ерлагсон (Южна Африка)

Още новини от атлетите ще има през новата година. В тях ще са включени участници и призьори от Rampage, Crankworx и FMB WorldTour.

Прочети цялата новина и гледай най-доброто от 2018 ТУК. Следи The FEST Series и каналите на DarkFEST за още новини.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>