Специални предложения за декември от Bike Center

Освен текущите коледни намаления и промоцията на Alpinestars, магазини Байк център имат за вас и пет специални предложения през месец декември!

ВЕЛОСИПЕД CUBE ACID EAGLE BLK GRN

С изцяло обновена рамка за новия сезон 2019, налична в няколко размера, с колела 29 или 27.5 цола, с 12-скоростна скоростна система от Sram, с въздушна вилка RockShox Recon Silver TK и с тегло 13.5 кг новият Cube Acid Eagle е чудесен пример за достъпен ХС велосипед, а сега е и с празнична отстъпка, което го прави идеален подарък за Коледа. Е, може би няма да се събере точно под елхата, но определено ще привлече вниманието на всички у дома!

ПЕДАЛИ ПЛАТФОРМЕНИ CUBE RFR FLAT RACE GREEN

Никога не е късно да добавите този ярък цвят към велосипеда си, но сега можете да го направите и без финансови затруднения. Освен това тези педали вероятно биха стояли добре и като коледна украса на елхата…

Шегата настрана, но RFR Flat са чудесни платформени педали с капсуловани лагери, остри шипове и тегло 427 грама, така че при цена 51 лв. няма какво да му мислите!

РЪКАВИЦИ CUBE RFR WINTER LONG

А тези ръкавици с термоизолация и дълги пръсти ще ви помогнат да направите сезона за каране целогодишен, пазейки ръцете ви в студените зимни дни и осигурявайки добър контрол върху кормилото, спирачките и командите.

КАСКА CUBE PRO BLACK GREY

И тъй като е това време от годината, велосипедната каска е задължителен аксесоар за всеки планински колоездач и чудесен подарък – дали ще си го направите сами или ще зарадвате някой друг, сега можете да го направите с голяма отстъпка от цената.

КОМПЛЕКТ MUC-OFF BUCKET KIT

Да не забравяме и велосипедите, които през зимата имат нужда от повече грижи и редовно почистване. Комплектът с професионални препарати и четки на Muc-Off съдържа всичко необходимо, за да придадете блясък на байка си и да го защитите от водата и мръсотията след всяко кално или снежно каране.

Всички продукти можете да купите онлайн или на място в нашите магазини.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>