Списание 360 със специален брой по повод 10-годишнината си

Бързо или бавно, списание 360° (или поне идеята за него) стана на 10 години. Като се има предвид, че немалко опити за подобна екстремна медия преди и след него не бяха съвсем успешни, логично е да поздравим екипа на списанието не само с юбилея, но и с продължаващата успешна реализация на тази идея!

Те също поздравяват читателите и феновете си с този специален брой, чиито обем е над 100 страници:

С него издателите си поставиха за цел да съберат някои от най-значимите си автори и някои от най-интересните истории, да погледнат към сцената на екстремните спортове и заниманията на открито от всички възможни ъгли. Признавам си нескромно, че една от причините да ви препоръчам този зимен брой на сп. 360° е и това, че аз също бях поканен за участие в него и се включих с обширна статия за планинското колоездене в България сега и с поглед напред – може би ще ви е интересно да я прочетете. Има също така и голямо интервю с Жером Клеменц по повод неговото впечатляващо видео от България.

Реклама

Ето и няколко думи от издателите:

Впечатлени от историите за приключения, които постоянно ни заобикалят, от непрестанния стремеж на българските атлети към търсене на нови хоризонти, от напредъка в екстремните и приключенските спортове, не ни остана нищо друго, освен да яхнем вълната на вдъхновението и да направим това, което най-добре умеем – да заразяваме с истории за велики случки.

Специални теми и подаръци в новия брой

Списание 360° се завръща с нов по-голям формат и вълнуващи теми от света на приключенията. Повече от 100 страници съдържание ви гарантира незабравими моменти с разкази от 10 от най-доказалите се автори на Списанието през годините.

Следвайте ни във Фейсбук и сайта ни – 360mag.bg, за да научавате всичко, което предстои!

Етикети: , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>