Пътеката от Манчова чешма до с. Марково

Когато чуя за с. Марково край Пловдив, веднага се сещам за 24-часовия маратон, който преди доста години се провеждаше там. Може би затова и пътеката ми изглежда позната – мисля, че част от нея беше включена тогава в трасето, но спомените ми са избледнели и не съм 100% сигурен. Затова по-добре прочетете описанието на автора под видеото и я търсете по него.

Пътеката започва от местност Манчова чешма, минава през Ловен дом и завършва при последните къщи в селото. Пътеката е почти изцяло flow и е подходяща е както за напреднали, така и за начинаещи. От Марково до Манчова чешма се стига на ход (въртене по главния път) точно за 15 минути, така че съвсем спокойно може да се повтори неколкократно в рамките на един ден. 🙂 Надяваме се да ви хареса!

Not So Smooth Riders е група от планински колоездачи, които кръстосват пътеките из българските планини. За да следите редовно приключенията им, абонирайте се за канала им в Youtube.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>