Важна информация преди Велорали DRAG Черни връх 2018

Спортен клуб DRAG за 15-а поредна година oрганизира Велорали Черни връх. Това е състезание по планинско колоездене, което гарантира страхотно преживяване както за лицензирани състезатели, така и за любители колоездачи.

За първи път тази година е предвиден съкратен вариант на голямото трасе. Ако не се чувствате подготвени за предизвикателството да изкачите и спуснете Черни връх, то имате възможност да изберете малкия маршрут. Той е наполовина по-кратък от оригиналното трасе, като включва традиционното изкачване от Боянско ханче до хижа „Момина скала“ и спускане през „Копитото“. Неговата дължина е 16 км и е подходящ за начинаещите състезатели, които искат да се включат в предизвикателството. Вижте трасето ТУК!

Имаме добра новина и за любителите на ендурото! За всички, които не си падат по „катереното“, освен в генералното класиране, ще имате възможност да участвате и в отделно класиране за спускане. Ще има и подиум за „НАЙ-бързите СПУСКАЧИ“, но имайте предвид, че трябва да влезете във всички контролни времена и при изкачването, а именно: – 11:15 ч. – Златните мостове
– 11:45 ч. – Момина скала
– 14:30 ч. – Черни връх
– 15:30 ч. – х.Кумата
– 16:30 ч. – Момина скала
– 17:00 ч. – финал Бояна

Не забравяйте, че състезанието е 4-ти кръг от Българските ХСM серии, провеждащи се под егидата на Българска колоездачна лига.

Припомняме ви, че може да се възползвате от ранното записване до 19.09.2018 г. и да заплатите по-ниската такса от 30 лв. След тази дата регистрационната такса става 40 лв.

РЕГИСТРАЦИЯ

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>