Купа Мургаш 2018 | Още информация преди старта

След броени дни, на 23 септември 2018 г., над Бухово ще се проведе едно от най-популярните ХСМ състезания в България. Купа „Мургаш“ за пореден път ще вдигне летвата с още по-дълго и тежко трасе, за което информацията излезе още през месец май. Оттогава мина доста време – напълно достатъчно за всеки мераклия да се подготви физически и психически. Кой каквото тренирал, това е – в неделя ще гледаме имало ли е ефект или не.

Голямата новина от последните дни е, че събитието има нов генерален спонсор в лицето на Mercedes-Benz и техния официален представител в България – Силвър Стар Моторс. Това е отразено и в плаката на състезанието, който изглежда така:

Всички участници ще могат да се убедят на живо във възможностите на новия пикап Mercedes-Benz X-Class, така че екшънът няма да е само на две колела. 🙂

Все още не е късно да се запишете за участие – срокът е до 21 септември, а за регистрация или информация погледнете официалната страница на състезанието: http://murgash.veloclubmammut.com/.

Прочетете внимателно информацията за състезанието, тъй като във връзка с по-дългия маршрут има някои промени спрямо предишни години – например стартът за маршрут Епик ще бъде в 8 ч, докато за по-лекия маршрут ще е два часа по-късно.

За информация следете и Facebook страницата https://web.facebook.com/murgash.xcm/.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>