Фабио Уибмер в Уислър

Дори да не ви се вярва, за хора като Фабио Уибмер също има първи път… в Уислър. Въпреки че видеоклиповете му вероятно са направили няколко обиколки около Земята чрез милионите гледания от всички точки на земното кълбо, младият австриец едва през 2018 г. за пръв път посети най-известния байкпарк в света. Това се случи със съдействието на неговия спонсор Specialized, а резултатът за феновете са няколко видеоклипа (поне засега).

В първия Фабио се качва на вертолет и от най-високите части на планината се спуска по пътеки и трасета, които дори за него изглеждат трудни на моменти:

Реклама

Второто видео е 58 епизод от поредицата Sick Series и включва кадри от камерите на Фабио и Елиас от още няколко трасета.

Третият клип е с участието на друга голяма звезда, Реми Метайе, който кара зад Фабио по едно от най-известните трасета в байкпарка – A-Line.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>