Martobas project | Botevgrad Downhill Cup 2018

Стара планина, емблематичната часовникова кула и един град, приютил се под най-дългата планинска верига в България. Да! Познахте, това е Ботевград. Точно там на 18 и 19 август се проведе четвърти кръг в българските даунхил серии.

Трасето, което между другото ми стана любимо, е известно на много родни и чужди карачи освен със стръмните си участъци, също така и със страхотните си скокове, които не бяха по силите на всеки, дръзнал да се спусне по него. Състезателите бяха приблизително 80 на брой. И това състезание не мина без сериозни инциденти, една спукана каска и… да не навлизам в подробности. Всички са добре и се възстановяват. Въпреки някои леки организационни проблеми, състезанието беше на ниво, а и стана доста забавно. Но нали това е целта на всяко състезание, а именно забавление и адреналин. Надявам се да ви предам този адреналин с доза хумор в следващите близо 8 минути.

Приятно гледане и до нови срещи в Пещера и байк лагера, който се проведе там!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>