Biking Tours | Пет дни в Родопите – един различен формат

Ако ви се намират пет делнични дни през август и обичате приключенията, това каране на Biking Tours от 20 до 24 август може да ви заинтригува!

ПРОГРАМА

В рамките на пет дни ще се движим с колела из дебрите на Родопа планина на експедиционен принцип (колело, раница, шалте и чувал). 
Ще тръгнем от най западната част на планината и ще се движим на изток. 🙂
При това приключение няма да има съпътстващ транспорт и ще разчитаме само на себе си, собствените си умения, колелата и екипировката.
––––––––––––––––––––––––––––––-
За да бъде по-загадъчно, няма да описваме подробно маршрута, по който сме планирали да минем. Ще загатнем само, че ще тръгнем от Юндола и ще стартираме петдневното си приключение в Родопите с една от най-известните пътеки към Велинград.

Ще спазим приключенското и ще направим всичко възможно да спим на открито всичките вечери. 
––––––––––––––––––––––––––––––-
Условия за участие:
За да се включите в това събитие, трябва да имате средна физическа подготовка, да сте в добро здраве и да имате сравнително добри умения по планинско колоездене.
Както и задължителна екипировка: каска, наколенки, спален чувал (добре е чувалът ви да бъде с температурен комфорт около +5 градуса, ще спим на открито) и шалте.
––––––––––––––––––––––––––––––-
Транспорт: Пътуваме организирано от София до изходна точка на маршрута и от крайна обратно до София.
––––––––––––––––––––––––––––––-
Организационната за това събитие е 130 лв. тя включва: водач/и, застраховка злополука за периода на прехода, както и транспорт от София до изходна точка на маршрута и от крайната точка обратно до София за участници и велосипеди. Таксата не включва храна и лични разходи по време на карането!
Таксата е валидна при минимум 6 бр. участници. 
Внимание, тази група ще бъде ограничена до 15 човека! 
––––––––––––––––––––––––––––––-
Може да се регистрирате, като изпратите мейл с три имена, ЕГН и тел. за обратна връзка на [email protected] 0888881245 или [email protected] 0889431116 в срок до 15.08.2018г., както и да наредите 30 лв. капаро по сметка:
Сдружение Байкинг Турс, 
ЕИК 176964276 
BG77STSA93000023219049
STSABGSF
Банка ДСК

https://www.facebook.com/events/186955071958536/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>