Нови продукти от Crosser – ръкавици, седалки, ръкохватки и ключалки

Cross и Velosiped.bg не спират да обогатяват своята марка за компоненти, аксесоари и екипировка Crosser с нови продукти. Последните попълнения, които вече са заредени в търговската мрежа и онлайн във Velosiped.bg, включват няколко групи продукти, някои от които за пръв път се предлагат с логото на Crosser.

Спортни ръкавици CROSSER

Висококачествени велоръкавици с марка CROSSER са новото предложение на Velosiped.bg.  Синтетична кожа, ликра, специални вложки за обиране на вибрациите и осигуряване на по-добър захват, ивици с велкро закопчаване са част от използваните елементи за повишаване на ефективността на новите велоръкавици.

Моделът с къси пръсти на горната снимка струва 15.90 лв. и може да бъде закупен тук: https://velosiped.bg/r-kavici-crosser-rs-520-k-si-pr-sti-xl-cherni.html.

Цялата гама от ръкавици Crosser можете да разгледате тук: https://velosiped.bg/blog/post/r-kavici-za-koloezdene-crosser.html.

Нови модели седалки CROSSER

Страхотни седалки с марка CROSSER! Новите модели ще ви очароват със страхотен дизайн и издръжливост и с отлично съотношение между цена и качество.  В търсене на оптималния продукт, велоседалките CROSSER покриват всички категории MTB, TREKKING, CITY & URBAN, KIDS & JUNIOR и LADIES.

Моделът VD1164D (на снимката горе) по принцип е за шосе, но изглежда напълно приложим и за ХС каране. Седалката е със спортна форма, отвор и канал за намаляване на напрежението в деликатните зони. Тежи 330 грама и струва само 15.50 лв.
https://velosiped.bg/sedalka-crosser-vd1164d-03.html

Всички нови седалки можете да разгледате тук: https://velosiped.bg/blog/post/novi-modeli-sedalki-za-velosiped-s-marka-crosser.html.

Ръкохватки за велосипед CROSSER

Добрият захват на модела HL-G201 е гарантиран от иновативния грайфер на ръкохватката. Двойното притягане с болтчета е гаранция сигурност и за повечето планински колоездачи такъв тип ръкохватки вече са задължително оборудване, а сега моделите Crosser са и с много достъпна цена – 12.20 лв. Различните цветове и дизайн ще подчертаят визията на вашия байк.

Всички модели ръкохватки, включително такива с по-специален ергономичен дизайн, можете да видите тук: https://velosiped.bg/blog/post/r-kohvatki-za-velosiped-s-marka-crosser.html.

Велокатинари Crosser

Добавихме нови модели към вече съществуващата гама за защита за велосипеда с марката CROSSER. Велоключалка от тип спирала е един надежден и удобен начин да подсигурите вашия велосипед.

Моделът MT-168 e с дължина 2.10 м, което позволява да завържете велосипеда дори около сравнително дебело дърво. Заключването е с шифър, кодът определяте и знаете само вие. Стоманеното въже с диаметър 10 мм, устойчиво на срязване и други въздействия, е покрито със слой от полиестер, който пази рамката ви от надраскване. Има и принадлежности за прикрепяне на катинара към рамката на велосипеда, така че винаги да ви е подръка.

Всички продукти от серията можете да разгледате тук: https://velosiped.bg/blog/post/crosser-velo-kljuchalki.html.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>