Schwalbe Eddy Current – първата в света гума за планински е-байкове

Schwalbe представиха нов модел, разработен и предназначен специално за електрически маунтин байкове. Името му е Eddy Current и се предлага като комплект от предна и задна.

И двете гуми се отличават с масивни бутони, агресивна шарка ( в някои отношения напомнят гуми за кросарка) и подсилена конструкция Super Gravity (т.е. една част от каркаса е двуслойна за повече защита, а друга еднослойна за пестене на тегло). Schwalbe са използвали меката каучукова смес Addix Soft.

Предната гума е оптимизирана повече за завиване, докато при задната е търсено допълнително сцепление при изкачванията, подпомогнати от електродвигател. И при двете гуми спирането би трябвало да е на ниво.

Предната Eddy Current се предлага в три размера – 27.5х2.8, 29х2.4 и 29х2.6. Задната е само в два – 27.5х2.8 и 29х2.6. Теглото варира от 1250 грама за предните до 1412 грама за по-тежката от задните.

Повече можете да научите в един нов сайт на Schwalbe, посветен специално на гумите за е-байкове: http://www.e-biketires.com/en/e-mtb.html.

https://www.schwalbe.com/

https://dragzone.bg/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>