Велосипеди ULTRA във Velosiped.bg

Понякога и най-запалените колоездачи трудно заделят бюджет за скъп велосипед. Понякога човек се нуждае просто от достъпен байк за придвижване в града или из парка. Понякога дори велосипед от начален клас е по-добре от никакъв.

А сега във Velosiped.bg можете да закупите новите модели велосипеди Ultra, при които широката цветова гама се комбинира с най-харесваните от Вас велокомпоненти.

26“ Ultra Razor

https://velosiped.bg/ultra-razor-26.html

Моделът RAZOR е начален клас МТВ 26” – hardtail тип, с предна амортизационна вилка и бюджетно ориентирани компоненти. Рамката е стоманена, с класическа ХС геометрия, съвременна визия и достатъчна структурна здравина. Тръбите ѝ са със специално формован профил и променлива форма на сечението, повишавайки коравината на конструкцията. Рамката е черна, но се предлага в два цветови варианта на стикерите. Кормилното колче позволява регулировка по височина, осигурявайки избор между по-изправена (комфортна) или по-приведена (динамична) поза на тялото при каране. Седалките, както и броните на жилата, управляващи двата дерайльора, са цветово адаптирани към основния активен цвят на декора, придавайки завършеност на спортната му визия. Предната амортизационна вилки е изцяло стоманена, ползвайки спираловидна пружина за демпферен елемент, осигуряваща прилична енергоемкост при движение по пресечени терени. Велосипедът е оборудван с 21 скорости и компоненти от сериите на SHIMANO, както и с механични дискови спирачки, гарантиращи добро спиране и лесна регулировка, а адекватното пътно поведение се осигурява от балонните гуми с нормален оф-роуд протектор, монтирани върху каплите Crosser с двустенен алуминиев профил.


Ultra Gravita 26”

https://velosiped.bg/ultra-gravita-26-damski-velosiped.html

Моделът GRAVITA е начален клас дамски тип МТВ 26” с твърди стоманени рамка и вилка и бюджетно ориентирани компоненти. Тръбите са със стандартна кръгла или овална форма на сечението и осигуряват необходимата здравина на конструкцията, а горната е със специфично огъване, с цел по-удобно прекрачване на рамката. Тя се предлага в две цветови версии, като за всяка от тях има специфичен декор, поставен над лака. Кормилното колче позволява регулировка по височина, осигурявайки избор между по-изправена (комфортна) или по-приведена (динамична) поза на тялото при каране. Седалките, както и броните на жилата, управляващи двата дерайльора, са цветово адаптирани към основния активен цвят на декора, придавайки завършеност на спортната му визия. Предната твърда вилка е в цвета на рамката, като намалява общото тегло на велосипеда и осигурява перфектен контрол на траекторията, а комфорта при движение може да бъде адаптиран с редуцирано налягане в предната гума. Велосипедът е оборудван с 21 скорости и компоненти от сериите на SHIMANO, както и с V-brake тип спирачки, гарантиращи добро спиране и лесна регулировка. Адекватното пътно поведение се осигурява от нормалния размер гуми с приемлив оф-роуд протектор, монтирани върху каплите Crosser с двустенен алуминиев профил.


Ultra Agressor 26”

https://velosiped.bg/ultra-agressor-26.html

Моделът AGRESSOR е начален клас МТВ 26” – hardtail тип, с предна амортизационна вилка и бюджетно ориентирани компоненти. Рамката е алуминиева, с класическа ХС геометрия, съвременна визия и достатъчна структурна здравина. Челната тръба е от широкият вътрешен типоразмер (44 мм) – за полуинтегрирани чашки. Припокриващите се зад нея горна и долна тръби са със специално формован профил и променлива форма на сечението, повишавайки коравината на конструкцията в предната част с цел противодействие на огъването в тази зона (при скоростно газене на неравности). Рамката е черна, но се предлага в две цветови решения на графиката, поставена под лака. Вилките, седалките, както и броните на жилата, управляващи двата дерайльора, са цветово адаптирани към основния активен цвят на декора, придавайки завършеност на спортната му визия. Предната амортизационна вилка е изцяло стоманена, ползвайки спираловидна пружина за демпферен елемент, осигуряваща прилична енергоемкост при движение по пресечени терени. Велосипедът е оборудван с 21 скорости и компоненти от сериите на SHIMANO, както и с механични дискови спирачки, гарантиращи добро спиране и лесна регулировка, а адекватното пътно поведение се осигурява от балонните гуми с нормален оф-роуд протектор, монтирани върху каплите Crosser с двустенен алуминиев профил.


Ultra Nitro

Вече могат да бъдат закупени финансово съобразените модели с марка ULTRA. Страхотната линия NITRO, предлагана с размер на рамката 440 мм, 480 мм и 520 мм, ще ви изненада с високо качество и цени, започващи от 379.00 лв. Моделът NITRO е начален клас МТВ – hard tail тип. И двете колесни версии на велосипеда са оборудвани с 21 скорости и компоненти от сериите на SHIMANO, както и с механични дискови спирачки, гарантиращи добро спиране и лесна регулировка, а адекватното пътно поведение се осигурява от балонните гуми с нормален оф-роуд протектор, монтирани върху каплите Crosser с двустенен алуминиев профил.

https://velosiped.bg/ultra-nitro-29.html

https://velosiped.bg/ultra-nitro-27-5.html

Етикети: , , , , ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>