Тествайте велосипеди Specialized – Test the Best 2018

Знаем колко трудно е избирането на най-подходящия велосипед. След посещение на няколко магазина, питане на приятели, сравняване в интернет и изчитане на всички възможни ревюта за модела, все още у Вас има една нотка на колебание дали точно този модел и размер е най-удачният. Познахте ли се? Да, знаем, че всеки колоездач е минал през това.

Test the Best

Има само един начин тези съмнения да изчезнат и да узнаете какво точно търсите – Test The Best.

Bike Center и Specialized Ви канят да тествате различни модели, различни размери и да усетите колелото в реалните условия, при които ще го карате утре с приятели. Test the Best е уникална възможност да изберете най-подходящия за Вас велосипед.


Защо трябва да дойдете

„Дали това е моят размер рамка?“, „С какво това колело е по-различно от другите?“, „Колебая се между твърдак и байк с двойно окачване?“, „Каква е разликата между 120 мм и 170 мм ход?“, „Заслужават ли си хибридните велосипеди?“, „29-цолови или 27.5-цолови гуми?“, „Дали този байк си заслужава цената?“, „Какъв шосеен велосипед ми подхожда?“

Отговорете на всички тези въпроси, като тествате и чуете мнението на едни от най-добрите специалисти в света на велосипедите. Няма значение дали е слънчев ден или вали дъжд, дали Ви се кара по асфалт или по планински пътеки, изпитайте колелото в реални условия.


Какво ще научите

Експертите от Bike Center ще Ви разкажат подробно за всичките технологии и техники, използвани при създаването на велосипедите Specialized и какво ги отличава от другите.

След това ще имате възможност сами да се убедите защо Specialized наистина са специални, като станете част от Test the Best.

Състезалите от отбора на Bike Center пък ще споделят какво е да караш на ръба на възможностите и ще демонстрират на какво са способни велосипедите с марка Specialized.

Къде?

Боровец, пред хотел „Рила“: https://goo.gl/maps/agHmsjrYaWz
Borovets Mountain Bike Park

Кога?

На 30 юни и 1 юли 2018 г. от 10:00 до 18:00 ч.

Как да се запиша?

Запишете се безплатно от този линк: https://goo.gl/forms/9xDOkpFL6THhA7GZ2

Мога ли да дойда без записване?

Може, но записалите се са с предимство. Записването отнема секунди: https://goo.gl/forms/9xDOkpFL6THhA7GZ2

Следете последните новини за събитието във Facebook.

Купете Specialized на преференциална цена

Убедени сме, че след като тествате най-добрите велосипеди, със сигурност ще пожелаете да ги притежавате. Специално за участниците в Test the Best, Bike Center ще предостави преференциални условия за закупуване на велосипеди с марка Specialized.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>