Bike Ventures | Румънско АМ/Ендуро през септември

Bike Ventures планират в края на лятото (10-16 септември) едно интересно каране в Румъния за любителите на АМ/ендуро приключенията.

Трансилвания, Карпати, алпийски пътеки, мечки, цуйка, мамалига… и здраво каране. Очакват ни 5 дни в планините, селата и градовете на Румънските Карпати, въртейки и спускайки се по алпийските пътеки на планината Бучечи и ендуро/АМ пътеките в района на Брашов. Карането ще е предимно по пътеки със средна и висока степен на технична трудност, като ще включва алпийски скалисти пътеки и бързи и на места технични горски участъци. Където е възможно, ще спестяваме големи изкачвания, използвайки местните лифтове и буса. Ще имате възможността да тествате и пътеките на единствения официален байк парк в Румъния – Bike resort Sinaia!

Освен здраво каране, ще се отдадем и на местните забележителности като замъци, средновековни градове, интересна култура и минало, местната цуйка и бира, кулинарни специалитети и барове!

Ден 1
Трансфер София – Синая (480 км – 7-8 ч). Възможност за посещение на атрактивния замък Пелеш.
Настаняване в Синая.

Ден 2
Каране по трите трасета на Байк парк Синая с ползване на лифт или високопланински АМ трип по алпийски пътеки с ползване на лифт и възможност за изкачване на връх Ому (2505 м). Нощувка в Синая.

Ден 3
Лифт до билото на планината. Дълго all mountain каране по алпийска пътека, пресичаща планината Бучечи и дълго спускане към Бран (със замъка на Дракула!). Трансфер до Брашов.

Ден 4
След закуска потегляме към курорта Пояна Брашов. Първото спускане ще е по една от най-дългите пътеки в района, слизаща в Брашов, след което с въртене и трансфери с буса ще караме по други пътеки в района, включително тези на хълма Тампа над Брашов. Нощувка в Брашов.

Ден 5
Днес ще въртим и спускаме ендуро пътеките в планината Cuicas. Посещение на пъмп/дуал/дърт/ парка Playground в Брашов. Нощувка в Брашов.

Ден 6
Каране по пътеките над Брашов и планината Поставару. Възможност за следбоеден трип до Сигишоара, средновековен град с една от малкото все още обитаеми средновековни цитадели. Каране по кратки пътеки с виражи, дропове и скокове над града. Разходка, бира и прибиране в Брашов. Нощувка в Брашов.

Ден 7
Отпътуване към София. Пристигане в късния следобед.

Цена: 780 лв.
Включва: транспорт, водач, 2 нощувки в Синая и 4 в Брашов в двойна или тройна стая със собствен санитарен възел с включена закуска, 5 дни каране

Не включва: обяди, вечери, напитки, лифт карти в района на Синая, застраховка (препоръчителна).

Минимален брой участници: 10 души

!!! ЛИНК ЗА ЗАПИСВАНЕ!!! – https://goo.gl/forms/Fz6kCqzz1xkwumFU2

Реклама

Условия за записване:
1. За да резервирате своето място, е нужно да заплатите капаро в размер на 250 лв. по банков път.
Банкова сметка: Райфайзен банк, титуляр: Байк Венчърс ООД, IBAN:BG88RZBB91551005528327 ,основание: Румънско АМЕндуро 
2. Краен срок за записване и заплащане на капарото – 15.08.2018. В случай, че не бъде регистрирано плащане до определения срок, резервацията ще се счита за анулирана и мястото ще бъде отворено за друг участник.
3. При отказ от пътуване до не по-малко от 10 дни преди началната дата се възстановява пълния размер на капарото. В случай на отказ от пътуване по-малко от 10 дни от началната дата капарото не се възстановява.
4. Остатъкът от сумата следва да бъде заплатен не по-късно от 01.09.2018 г.
5. Организаторът запазва правото да отмени пътуването в случай на неблагоприятни метеорологични условия, недостатъчен брой записани участници или други уважителни причини. В този случай всички предварително заплатени суми ще бъдат възстановени или при съгласие на клиента ще бъдат ползвани за бъдещи пътувания.

https://web.facebook.com/events/234752460590398/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>