Нова дата за DRAG Lokorsko Enduro Cup 2018 | 19-20 май 2018

Състезанието ще съвпадне с празника на Локорско, което ще направи програмата още по-богата.

!НАД ЛОКОРСКО ЩЕ СЕ КАРАТ КОЛЕЛА!

Приятели, след много силна подкрепа от всички държавни и местни институции, DRAG Lokorsko Enduro Cup ще се състои на 19-20 май, като състезанието ще бъде част от празника на Локорско на 20 май.

Ще имаме уникалната възможност да покажем на местните жители, че ние колоездачите сме добронамерени и не представляваме заплаха за прекрасната природа над с.Локорско. Освен зоната за шатри, където ще сме ситуирани всички ние, на площада ще има сергии на местни занаятчии, скара, музика и шоу програма. Ако се чудите как да съчетаете карането и семейната разходка, то определено си запазете датите 19-20 май.

Реклама

Очаквайте статия в МТБ-БГ, в която ще дадем допълнителни подробности около организацията, както и препоръки към всички каращи над Локорско, за да избегнат санкции от страна на горското стопанство и конфликти с други ползватели. Именно поради тези съображения етап 2 ще претърпи промяна, защото се застъпва с туристическа пътека.

ПРИЛОЖЕНО МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С КАРТАТА НА СЪБИТИЕТО:

https://www.facebook.com/events/431149617336358/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>