Velosiped.bg | Предложения за април 2018 г.

Сезонът за каране започва с пълна сила – същото важи и за търговския сезон! И през 2018 г. ще представяме на вашето внимание различни продукти от Velosiped.bg – един от водещите онлайн магазини в България, които са и официални вносители за някои световноизвестни марки. Започваме с четири предложения за месец април, но едно кликване ще ви отведе до още много добри оферти, така че не се ограничавайте само с тези!


Накладки Jagwire

Като официален вносител на велосипедните части Jagwire, Velosiped.bg се стремят да поддържат максимално широка гама от продукти, включително и накладки за различни типове и модели спирачки. Тези консумативи са особено актуални през пролетните месеци, когато една част от хората се сещат да проверят състоянието на велосипеда си преди да започнат активния сезон, а други вече навъртат километри по черните пътища и пътеките, които на много места все още са кални и това често води до по-бързо износване на накладките.

Във всички случаи е добре да знаете, че от месец април Velosiped.bg не само зареждат от досегашните модели накладки за дискови и V-образни спирачки, но разширяват продуктовата гама и с нови модели на Jagwire, включително накладки с различни цветове, чрез които можете допълнително да индивидуализирате байка си. 

От 10 до 32 лв. във Velosiped.bg


Наплетени колела Crosser X-11

Както някои от читателите ни знаят, марката Crosser (за части и аксесоари) води началото си именно от каплите, произвеждани от Cross и вграждани в техните велосипеди, които бяха доразвити и в готови комплекти наплетени колела за хората, които искат да спестят време и пари.

Най-новите попълнения в тази насока са комплектите, наплетени с профила X-11 и с главини Shimano. Такива колела се предлагат и в трите размера – 26, 27.5 и 29 – като можете да закупите както предно или задно колело поотделно, така и комплекти от двете заедно.

Няма как да разгледаме всеки продукт поотделно, затова ще илюстрираме тези нови предложения със „златната среда“ – комплект 27.5-цолови колела с монтирани на тях дискове и венец-касета. Да, точно така – Velosiped.bg имат за цел максимално да улеснят потребителя и откъм цена, и откъм труд, така че предлагат дори и такъв пълен вариант със 180 мм Center Lock диск отпред, 160 мм отзад и 10-скоростна касета Shimano с 11-34 зъба. Каплите Х-11 са с двойностенен профил с вътрешна широчина 21 мм, предназначен само за дискови спирачки и подходящ за крос-кънтри и all mountain каране. Спиците са 32 броя, черни, а отворите за тях са подсилени с капси.

Цената за целия комплект е 189.90 лв., но както стана ясно, изборът далеч не се ограничава само до един продукт, така че най-добре е да разгледате всичко:

Предно или задно колело поотделно

Комплекти от предно и задно колела


Cross Xtreme 27.5

Както традицията повелява, и през месец април някои от новите модели на Cross са в промоция. Можете да ги следите винаги  на адрес https://velosiped.bg/promocii.html, а един от тях е Cross Xtreme 27,5.

Xtreme е все още нов велосипед в каталога на българския производител, макар че дебютът му бе през 2017 г. Той се предлага в две разновидности – по-скъпата е Xtreme Pro и можете да разгледате този велосипед и чрез следното видеопредставяне:

По-евтиният Xtreme 27,5, който в момента е на промоционална цена, се отличава не само по цвета, но и по много други детайли – рамката е по-обикновена, окомплектовката е с начален клас компоненти. Геометрията обаче е една и съща, както и предназначението – този модел е за любителите на ХС карането, а в конкретния случай при цена под 1000 лв. това е една много достъпна опция със следната окомплектовка: 

Рамка: Олекотена, с променлива дебелина на стените, ALLOY 6061. Предлага се в 3 размера: 460 мм , 500 мм, 540 мм

Вилка: ROCK SHOX XC 30 TK с тегло 2480 грама и ход 100 мм. Разполага със заключване TurnKey и възможност за регулиране скоростта на обратния ход/разгъването (rebound).

Спирачки: Хидравлични дискови спирачки SHIMANO M315 с преден спирачен диск 180 мм и заден 160 мм.

Скоростна система: 27 скорости SHIMANO с курбели SHIMANO ACERA M3000 (40x30x22T), заден дерайльор SHIMANO DEORE M591 SGS, команди SHIMANO ALTUS M370, преден дерайльор SHIMANO ACERA M3000, венец касета SHIMANO HG200-9 и верига KMC X9.

Колела: Капли CROSSER X-11 ALLOY 6061 (T6) с 32 отвора и капси от неръждаема стомана, наплетени с черни спици PILLAR и главини SHIMANO TX505 CL QR. Гумите са CONTINENTAL X-KING 27.5 x 2,20. 

Периферни компоненти: Кормило и лапа Zoom с дължини съответно 680 мм и 90 мм. Седалката е SELLE ROYAL SHADOW 8014 с размери 281/160 мм.

Тегло на велосипеда: 14, 230 кг за размер 460 мм.

999.00 лв. 899.00 лв. във Velosiped.bg


Continental Ultra Sport II

Пролетта е и време, в което любителите на шосейното колоездене също се радват на перфектни условия за каране – приятни температури, без да е прекалено горещо или смразяващо студено. На тях Velosiped.bg също имат какво да предложат, като основен акцент за месец април е новата доставка на модела Continental Ultra Sport II във всички цветове (на страничния кант), така че ако търсите допълване между гумите на велосипеда си и рамката и/или екипировката, можете да изберете най-подходящия вариант за вас.

Моделът Ultra Sport II е много популярен както сред потребителите, така и сред производителите на шосейни велосипеди, които често го използват за вграждане в готовите си окомплектовки. Тази гума е от каучукова смес Pure Grip  и осигурява много добър баланс между сцепление и износоустойчивост. Може да се използва и в състезания, но основното ѝ предназначение са дългите карания с тренировъчна или дори с туристическа цел. Заради последното гумата има и надеждна защита срещу пробиване, което не е без значение по българските пътища.

34.90 лв. във Velosiped.bg

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>