Чудовищни намаления на RAM HT1 и HT2 в Bike Center до 15 април

От 31 март до 15 април се възползвай от чудовищните намаления на велосипеди Ram HT1 и Ram HT2 в магазини Bike Center! Разгледай моделите на място и пробвай избраното колело.


Може да закупиш продукта с карта, на изплащане или в брой, както и да поръчаш онлайн с доставка до адрес или с опцията да го вземеш в някой от 10-те магазина Bike Center.

Впусни се в приключенията с Bike Center и RAM – Real Adventure Machinery! Побързай, количествата са ограничени! 

Разгледай намалените модели:

За RAM HT1

С лека алуминиева рамка, изработена от алуминиeва сплав 6061, и амортисьорна вилка RockShox Recon със 120 мм ход с настройка на твърдостта, скоростта на разгъване и възможност за дистанционно заключване.

Компонентите на KORE допълват окомплектовката на велосипеда, като с доказаното си ниско тегло и високо качество допринасят за цялостното поведение и представяне на продукта. Комбинацията от ръчно наплетени капли на MACH1 със спици Sapim и гуми MAXXIS, подходящи за бързи трасета, са отличен избор за търсещите качество и надеждност.

Предлага се в три окомплектовки в зависимост от нивото – HT1.1, HT1.2, HT1.3.

С 13.5 –те си килограма НТ1 е достъпен спътник на всеки любител на съботно-неделните разходки.


За RAM HT2

Най-бюджетният 29″ модел от групата с твърда рамка e изработен от хидроформовани тръби от AL7005 и се предлага отново в три ценови групи, като и трите групи велосипеди са с ръчно наплетени колела с компоненти на лидери в конкретната област като SAPIM и MACH1.

НТ2.3 е оборудван с 24-скоростна предавателна група на SRAM, 100 мм вилка на SUNTOUR с метална пружина и възможност за заключване, настройка на твърдостта и скоростта на разгъване, дискови спирачки и лек и надежден кокпит (периферни компоненти), изцяло окомплектован с KORE.

HT2.2 надгражда своя по-евтин събрат с 27-скоростна предавателна група, спирачки Shimano и 100 мм вилка RockShox XC30, имаща възможност за същите настройки.

Първенецът в тази моделна група, HT2.1, е 12.8-килограмов велосипед с предавателна група Sram X5 2×10 и въздушна вилка RockShox XC30, което прави велосипеда по-лек и лесен за настройка спрямо теглото на колоездача.


Тествай RAM HT1 и HT2 и купи на място в 10 магазина в страната:

  1. София, жк. Гоце Делчев, бул. България №55-57
  2. София, жк. Редута, ул. Живко Николов №41
  3. София, жк. Младост 1, бл 1а.
  4. София, жк. Лозенец, ул. Богатица №20
  5. София, жк. Люлин 7, бул.Джавахарлал Неру, бл.752
  6. София, жк. Лагера, бул. Цар Борис III №100
  7. София, жк. Овча Купел 1, бул.Президент Линкълн, бл.107
  8. София, жк. Изток, ул.Райко Алексиев №3
  9. Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 25
  10. Бургас, ул. Цар Симеон 102

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>