Предизвикай Странджа 2018 | 21 април

За втора поредна година Вело Царево ще стартира сезона на сериозните изпитания със състезанието „Предизвикай Странджа“. То ще се проведе на 21 април 2018 г.

Състезателната дистанция отново ще бъде 32 км през пресечен горски терен с положителна денивелация от над 500 м. Стартът ще бъде в центъра на град Царево, а маршрутът ще бъде – гр. Царево – м. Дългата поляна – м. Балиево – м. Калинов врис – кв. Василико – гр. Царево, като се описва обиколка и преминава през горските територии на с. Изгрев. Най-високата точка, която ще бъде достигната, е и най-живописното място по трасето – м. Дългата поляна с надморска височина 400 м. Подкрепителен пункт ще бъде разположен на километър 14-и от обиколката.

С помощта на Община Царево са осигурени и награди за призьорите, информация за които ще публикуваме във  Facebook страницата на сдружението.

Задължително е носенето на предпазна каска и наличието на застраховка за спортисти. Таксата ще бъде 10 лв. при записване до 19.04.18 г. през регистрационната форма на сайта. За записани в деня на събитието таксата ще е 15 лв.

Реклама

Състезанието ще бъде чудесна възможност местните млади колоездачи да премерят сили с останалите, като се очаква в състезанието да се включат и учениците от града, които тренират към Вело Царево.

Записването ще става през сайта velotsarevo.com. Формата за записване ще бъде отворена след няколко дни.

https://www.facebook.com/events/1836154676682147/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>