Една пътека в Кипър

По принцип рубриката ни „Видео от пътеките“ е за клипове от България, но сега правим изключение, което смятаме за оправдано. Съфорумецът m0nss7erKill (Петър Николов) сподели в темата дълъг клип от една дълга пътека на остров Кипър, която може би ще заинтригува мнозина, особено ако за някого се очертава ваканция там.

Здравейте! Реших да споделя първото ми каране по истинска пътека в Кипър. Това стана в началото на декември месец, като за да стигна до пътеката, трябваше да карам 40-50 км с 2000 метра положителна денивелация. Не бях карал сериозно, откакто заминах за Кипър, защото „няма“ къде, няма и с кого. Крайният резултат при стигането до пътеката бяха схващания в краката, които не направиха карането по-приятно. 

Пътеката можете да намерите тук:
https://www.trailforks.com/trails/move-85408/

В началото бях с прекалено високо налягане в гумите, което никак не беше в моя полза. По едно време се усетих, спрях да си почина на подходящо място и изпуснах малко въздух от гумите. След като гумите вече бяха с доста по-подходящо налягане за терена, увереността ми се покачи значително и карах много по-спокойно., но за жалост не колкото исках, заради отмалелите крайници и умората от изкачванто на всички тези баири по пътя.

Пътеката ми хареса, защото беше нещо ново за мен, не беше твърде много над нивото ми и беше хубаво предизвикателство. 
https://photos.app.goo.gl/toYXiVcfibcAJEMu2
https://www.strava.com/activities/1299263528

С удоволствие бих я карал отново, ако някой ми спести дори и половината път. 🙂

Реклама


Ако желаете да изпратите видеоклип за тази рубрика, тук е описано къде и как можете да го направите: http://www.mtb-bg.com/index.php/trails/trails-video/4774-trails-video-intro.


Етикети: ,

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>