DRAG Enduro Cup Lokorsko 2018 | 28-29 април

Готови ли сте за нещо ново, но може би отдавна чакано? Пътеките над кв. Локорско в последните години се превърнаха в едно от любимите места за каране на столичани, а идеите за ендуро състезание по южните склонове на Стара планина са спохождали умовете на не един и двама. На 28 и 29 април това наистина ще се случи!

За момента все още разполагаме само с предварителна информация, но се знаят следните неща:

– Събитието ще е със състезателен характер, но извън Българските ендуро серии. Разбира се, поканата за участие е отправена не само към хората, които обичат да карат срещу часовника, но и към всички, които обичат да карат над Локорско, а още повече към тези, които по някаква причина досега не са пробвали това удоволствие.

– Ако не искате да се състезавате, добре дошли сте просто да погледате, да подкрепите приятелите си или да се забавлявате на площада и/или по трасетата.

– Официалният ден за тренировки е в събота, но организаторите ни увериха, че ще се постараят да съобщят за маршрута достатъчно рано, че да може желаещите да се запознаят с етапите да го направят още в петък.

– Пак в събота на площада в Локорско ще бъде издигната зона с шатри, музика и забавления, а за още повече настроение ще бъдат организирани и интересни игри, в които всеки ще може да се включи или да гледа.

– Същинският състезателен ден е неделя. Етапите, по които ще се проведе състезанието, все още се уточняват, но е ясно, че организаторите ще се стремят да организират надпреварата в достатъчно тесен периметър, т.е. всичко ще остане съсредоточено главно над Локорско. Това ще позволи и на публиката да обхожда по-лесно етапите и да види по-голяма част от надпреварата.

Очаквайте скоро повече подробности!

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>