Гарванец – приятелска ендуро среща

Врачанският Балкан е място, в което любителите на АМ/ендуро карането (а и на всяко друго) разполагат с богати възможности – стръмни баири и много интересни и предизвикателни пътеки. Двама от най-активните членове на местната велообщност решиха в края на сезона да споделят тези възможности с всеки желаещ, но не под формата на състезание, а като приятелска ендуро сбирка. Подробностите долу са от тях.

Здравейте, в края на сезона имаме удоволствието да ви поканим да покараме колела и да се позабавляваме. След като състезателния календар вече е на привършване, ние искаме да ви предложим да се насладите в приятна компания на неподправения и суров характер на пътеките във Врачански Балкан, без напрежението от надпреварата с хронометъра. З

а целта сме приготвили няколко пътеки с основен акцент на мероприятието върху доста техничната пътека Гарванец. За любителите на спускането по специално оформени трасета със скокове и виражи също сме приготвили кратка, но съдържателна пътека.

В началото на Гарванец има удобна поляна за бивакуване на палатки, с прекрасна гледка. Недалече има и няколко хижи за нощувка. В края на пътеките (с. Згориград) има и къща за гости. Събитието няма да има такса. Вие само трябва да си осигурите превоза между отделните пътеки, ако не желаете да го направите на собствен ход.

Ще помолим всички желаещи да участват да попълнят формата за регистрация за събитието:
https://goo.gl/forms/WDMhtty9HHuK84QY2

При въпроси не се колебайте да се свържете с нас:
Вальо: 0889 031 190
Емо: 0878 499 829

https://www.facebook.com/events/509444692747161/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>