Още веднъж за наградения в Евробайк продукт на Ivtec и Adler

Сигурни сме, че много от читателите ни са прочели и са се зарадвали от новината за златния медал, който бе присъден на създадения от Ivtec компактен багажник за превоз на велосипеди по време на изложението Евробайк. Там продуктът бе представен от германската компания Adlerwerke, като по нейна поръчка и с нейно съдействие създателят на багажника Иво Бичкиджиев е успял да направи подобрения по него, т.е. продуктът се е придвижил още по-напред като качество и ниво на изпълнението.

Малко след като публикувахме новината, се оказа, че Adlerwerke, които също са много доволни от признанието, което е получил багажникът, са подготвили кратко прес-изявление, което ни изпратиха и затова го публикуваме като продължение по темата.

Забележителен успех за български иновативен продукт, представен от ADLERWERKE GmbH – Германия, на тазгодишното издание на EUROBIKE‘17. Става дума за значително подобрената версия на познатия компактен багажник W-grip на Ivtec. В тясно сътрудничество с немската компания бяха подобрени конструкцията и дизайнът, а резултатите са налице – златен медал и добри перспективи за продажби на европейския пазар.

Журито бе впечатлено от простотата и ефективността на оригиналната конструкция. Подробности могат да се видят в следния видеоклип:

И още един любопитен факт – велосипедът върху наградения багажник също е с български произход. Освен с Ivtec, германската компания ADLERWERKE GmbH работи успешно и с още един реномиран български производител на велосипеди – Pulse Cycles.

Реклама

Ето и няколко снимки от изложбата:

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>