Велоучилище Бургас | Байклагер в Пещера | 24-27 август 2017

Велоучилище Бургас (клуб Shore Invaders) ще организират и през 2017 г. четиридневен байклагер в гр. Пещера, изпълнен с много каране, упражнения, съвети и забавления. Датите са в края на месеца – от 24 до 27 август.

Лагерът е организиран от бургаския клуб по планинско колоездене SHORE INVADERS. Провеждаме го всяка година, няма състезателен характер, има за цел да популяризира планинското колоездене и да повиши уменията на участниците в него.

Трасето, на което се провежда, е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи. Ще присъстват едни от най-добрите планински колоездачи в България, които ще споделят своите умения с нас, а и може да научим някоя нова интересна линия от тях.

Ежегодното провеждане на лагера вдъхнови местата управа на гр. Пещера и сега получихме предложение за развитие на трасето, като се изградят нови елементи, както и съдействие за поддръжката му и за провеждане на лагери, състезания и други спортни мероприятия, свързани с планинското колоездене.

Лагерът ще се проведе от 24 до 27 август. Цената на лагера с три нощувки, храна и транспорт нагоре е 220.00 лв. За тези, които желаят да се включат само в карането, без да нощуват – 50.00 лв.

За повече информация търсете Николай Желев, тел. 0897 988 662 или се свържете чрез Facebook страницата на клуба https://www.facebook.com/BaikuchilishteBugras/.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>