Elevation999 | Български ендуро серии, 4 кръг | 31 август – 3 септември

Ето че дойде време за четвъртото поредно издание на едно от най-интересните и любимо на мнозина ендуро състезание в България, а именно Elevation999! 

Пригответе се за епично каране и страхотни изненади, защото тази година ви подготвяме нещо много, много специално! 

Elevation 999 2017 ще бъде първото в страната ни ДВУДНЕВНО ендуро състезание, като имаме предвид два състезателни дни, а не два дни каране, защото карането ще е цели 4 незабравими дни! 

Другото ново нещо за страната ни е това, че за първи път в историята ще има Държавен шампионат по eндуро и той ще бъде именно по време на един от дните на Elevation 999! 

Предизвикайте себе си, като се включите в най-дългото и разнообразно ендуро състезание в България и бъдете част от нещо наистина запомнящо се!

Готови? 🙂

Повече подробности и старт на предварителната онлайн регистрация очаквайте до дни, а за да не изпуснете нещо, следете събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/463158290749497/

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>