Kids GO Bike 2017 | 10-13 август

Имаме удоволствието да ви поканим на първото издание на Детския велолагер във Велопарк Пампорово и много ще се радваме да се включите и заедно да дадем началото на една нова традиция. 

Дати на провеждане 10-13* август 2017!
* Може да се включите по избор от 10, 11 или 12.08

Целта на събитието е да дадем възможност на повече деца и младежи да покарат заедно с нас в планината, да се отпуснат и да придобият нови знания и умения. За целта за тях ще се грижи нашият екип, както и момчетата и момичетата от отбора на Райдърс Юнайтед. 

Реклама

Велопарк Пампорово предлага отлични условия както за начинаещи планински колоездачи, така и за по-напредналите, а за да могат да се насладят максимално на преживяването, участниците ще бъдат разделени на групи спрямо уменията си и ще карат с други на сходно ниво. Целта е всеки един участник да се отпусне максимално и да прекара един чудесен уикенд в планината с нови приятели. 

Повече информация тук – https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6Qw9x0HHgr66NcJg_kizrUZrNU4lSFhinyGNQtgtFqGEr0Q/viewform

https://www.facebook.com/events/1745919155435952/

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>