Байкпарк Рилски езера открива ново трасе на 5-6 август

След като през 2016 г. Champions Factory Bike Park Rila Lakes отвори вратичките на лифта и за колоездачи, тази година ще има важни допълнения към възможностите за каране там.

От байкпарка подготвят изцяло ново трасе за спускане. В стила на парка, и новото трасе е изпълнено с атрактивни дървени елементи, виражи и големи скокове. То е за по-смелите карачи (както се шегуват създателите му) и на картата долу е означено с черен цвят (докато първото, което бе открито миналата година, е с червен).

Откриването на новото трасе ще бъде на  5 и 6 август 2017 г. Организаторите отново са подготвили изключително интересна и забавна програма. Тя ще включва двудневно каране по всички трасета, Big Air Bag (голяма надуваема възглавница, на която колоездачите ще скачат от рампа), DJ парти и гледане на живо на Световната купа по спускане в Mont-Sainte-Anne, Canada на голям екран.

Таксата участие за двата дни на събитието е 40 лв.

За колоездачи лифтът ще работи от 12:00 до 19:30 ч.

Има и организиран транспорт от София. Тръгва се в 9:30 в събота и се връща в 20:30 в неделя. Цената за транспорт на 1 човек + велосипед е 15 лв.

За подробности следете страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/464107157307990/.

Реклама

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>